Over ons

Over Ons

Je huurt één van onze campers. En “ons” zijn in dit geval Henry Commandeur en Giorgio. Aan de voorbereiding van dit project hebben we al veel plezier beleefd. Plezier wat we graag op je willen overbrengen. Daarbij willen we het ook graag goed doen. Wij beseffen dat het jouw vakantie is. We gaan ervoor dat die vakantie wordt, wat je ervan verwacht.

De camper is technisch in orde. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan staan we je op zoveel mogelijk manieren bij.

De huur van de camper is inclusief een uitgebreide inventaris. Het enige wat je zelf dient mee te nemen zijn kleding en toiletartikelen. Aanvullende informatie krijg je meegestuurd met de bevestiging.

B&B Le Piagge

Giorgio is de eigenaar van het knusse Bed and Breakfast Le Piagge. Het is perfect gelegen in Pisa. Rivier de Arno loopt praktisch in z’n achtertuin en nodigt uit voor een heerlijke wandeling. Het B&B heeft 3 kamers, alle met eigen sanitaire voorzieningen.  Een hele fijne veilige tuin met een grote tuintafel onder de platanen. Een lekkere schommelbank, een hangmat en een BBQ waar je gebruik van kan maken.

Het ontbijt is inclusief. Echter, italianen zijn snelle ontbijters zijn en houden van zoet. En dat gaat hier zeker op. Vooral zoet:-) Z’n koffie is voortreffelijk. Maar hou je van hartige dingen dan raden we je aan dit zelf aan te vullen. Er zit een keuken in het gastenverblijf, waar je gebruik van kan maken inclusief grote koelkast/vriezer.