Prijzen

Prijzen per week

Inclusief inventaris en beddengoed

VW T3 camper Vouwwagen
Alle seizoenen* € 695 € 125
  • per reservering komt er eenmalig 65 euro bij. Dit bedrag is voor de airport transfers van en naar het vliegveld en het reinigen van het beddengoed en handdoeken

Let op!

Een camper verzekeren die verhuurd wordt is prijzig. Dit kost 80 euro per week en is bij de prijs inbegrepen. ANWB hulp in Italië is ook niet goedkoop. Uiteraard is ook deze dekking inclusief.

Voor 1 week: 750 km vrij. Meerprijs extra kilometers: €0,20 per km (te verrekenen met de borgsom).

Voor het reinigen en aanleveren van schoon beddengoed en de transferservice van en naar het vliegveld wordt 65 euro gerekend. De camper wordt schoon opgeleverd. Wij gaan ervan uit dat de camper (en eventueel de vouwwagen) in dezelfde staat geretourneerd wordt. Mocht naar oordeel van onze mensen van de stalling blijken dat dit niet het geval is dan behouden we ons het recht voor 75 euro extra schoonmaakkosten te verrekenen met de borg.

De helft van de huursom is de aanbetaling. Dit bedrag dien je te voldoen bij reservering. Wij restitueren deze aanbetaling bij annulering 8 weken voor aanvang van de huurperiode. Bij annulering korter dan 8 weken voor vertrek wordt niets gerestitueerd. De andere helft van de huursom dient te worden voldaan 4 weken voor aanvang van de huurperiode.

De borgsom is 700 euro incl. BTW. Wij dienen minimaal 5 dagen voor vertrek over de borg te beschikken. De borg wordt na eventuele aftrek van kosten en vergoedingen binnen 2 weken na terugkomst overgemaakt op bank- of girorekening.

Het eigen risico is 700 euro per gebeurtenis, ook bij ruitbreuk. Tevens ben je aansprakelijk voor verkeersovertredingen (boete).